NIEUWS

Hein Pot erelid Pascal College Alumni

Een grote verrassing voor Hein Pot. Tijdens een samenzijn van de stichting Pascal College Alumni werd hij verrast met het erelidmaatschap.  

Penningmeester Erik Schoofs: ”Als leerkracht in de jaren ’90 ontpopte Hein zich al rap als een betrokken leerkracht met veel oog en een groot hart voor zijn leerlingen. Samen met Arie de Jong startte hij de Filmnacht, een evenement dat nog steeds plaatsvindt op de school. Daarbij was hij jarenlang actief in de LLV. Als voorzitter van Pascal College Alumni zien alle betrokkenen eenzelfde passie voor de school en de (oud-) leerlingen. Mede daarom willen we hem, net als de ons helaas veel te vroeg ontvallen Arie de Jong, opnemen als erelid”.  

Hein-Pot-Erelid-Pascal-College-Alumni

Succesvolle schooltijd 

Uit handen van secretaris van de stichting Fiona Fano ontving Pot een woord van waardering, een stevige handdruk én een gegraveerde pennenset. Elke leerling krijgt en tekent het diploma met een alumnipen. Het exemplaar van de ereleden zijn een verwijzing naar een succesvolle schooltijd. Iets waar Hein voor staat.  

“Trots en overrompeld” 

Hein Pot reageerde als volgt op het erelidmaatschap: “Ik ben erg trots dat ik erelid van de alumnistichting ben en hoe jullie dat buiten mij om hebben geregeld. Ik had dit niet verwacht en was volledig overrompeld. Ik voel het wel als een erkenning voor mijn inzet. Ik hoop dat we in de toekomst nog veel voor het Blaise Pascal kunnen betekenen en dat we weer een geslaagde reünie kunnen organiseren.” 

Pin It on Pinterest