MEER INFO

 

ALGEMENE INFORMATIE

Als school blijven we graag in contact met onze oud-leerlingen en oud-leraren! Daarom is in 2018 de Stichting Alumni Pascal College opgericht. Het doel: contact (onder)houden met oud-leerlingen en oud-leraren, netwerken en elkaar zien tijdens evenementen zoals de reünie die we op 29 september 2018 organiseerden.

ROUTE

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor wie is deze reünie?
Deze reünie is voor oud-leerlingen en (oud)leraren van (Blaise) Pascal College aan de Pascalstraat in Zaandam en voor mensen van de oude HBS op de Parkstraat.

 

 

Dit is geen reünie van Pascal-Zuid.

Waar, wanneer en hoe laat vindt de reünie plaats?
Op 29 september 2018 vindt de Pascal College reünie plaats in Zaandam, op de Pascalstraat 4. Binnenkomst tussen 16 en 17 uur en het feestelijk weerzien duurt tot 21 uur.
Wat kan ik verwachten en waarom mag ik dit niet missen?
60 jaar Pascal College! Een weerzien met je oud-klasgenoten, oud-leraren, gezellige muziek, een hapje en een drankje, foto’s van jezelf die je niet eerder zag, de verhalen die je niet eerder hoorde. Een team van oud-klasgenoten en oud-leraren is al maandenlang in de weer om er een onvergetelijk, sfeervol, verrassend feest van te maken. Een tot in de puntjes verzorgd weerzien dat je absoluut niet mag missen.

En nee, over een paar jaar heb je niet weer de kans om erbij te zijn!

Kan ik ook een ticket aan de deur kopen?

Mocht je echt niet in de gelegenheid zijn online een ticket te kopen dan kan het aan de deur.  Graag met pin, dat voorkomt lange rijen bij de ingang. Een ticket aan de deur kost € 12,50. 

Ik heb mijn ticket gekocht, maar geen mail met ticket ontvangen, wat nu?
Geen stress, dat komt goed! Stuur een mail naar info@pascalcollegealumni.nl en wij zorgen dat je jouw entreebewijs alsnog ontvangt.
Hoe zit het met parkeren?
Parkeerplaatsen zijn beperkt, dus kom vooral op de fiets!

 

 

Parkeerbegeleiders zullen je vanaf de Pascalstraat naar de parkeerplaatsen aan de Sportlaan in Zaandam (voetbalvelden van Rood-Wit en PSZ onder andere) verwijzen.

Alleen voor minder-validen is er een mogelijkheid om te parkeren op de minder-valide plekken aan de Zuiderzee.

Hoe zit het met eten en drinken?
 

Er zijn twee foodtrucks aanwezig. Op diverse locaties is er een bar. Betaling bij de bar gaat met muntjes, bij de Foodtrucks betaal je direct aan de kok aldaar.

Kan ik met pin of moet ik met cash betalen?
Hier komen we nog op terug! We proberen zoveel mogelijk met pin te doen. De professionele fotograaf die rond loopt moet in elk geval wel contant betaald worden, dus neem sowieso wat cash mee.
Wat als ik een professionele foto van mijn klas/klasgenoten wil?
Nou, dat komt dan goed uit! Tijdens de reünie is er een professionele fotograaf aanwezig voor het vastleggen van de leuke momenten. De foto´s zijn ter plekke te bestellen en (contant) af te rekenen en deze worden dan thuisgestuurd.

 

 

Pin betaling voor deze foto’s is niet mogelijk dus vergeet niet om contant geld mee te nemen.

Wat als ik toch nog vragen heb?
Wil je toch nog iets weten? Mail naar vragen@pascalcollegealumni.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de (laatste) ontwikkelingen!

Je bent ingeschreven!

Pin It on Pinterest