NIEUWS

Belangrijke informatie betreffende reünie Pascal College

Zaterdag is het dan echt zover! Hier lees je al wat je weten moet. Toch nog een vraag? Mail naar vragen@pascalcollegealumni.nl!

Kom op de fiets of met het OV

Het belooft druk te worden. Dus kom, als het kan, op de fiets, met het OV, of laat je in de buurt door iemand afzetten. Parkeer fietsen bij het Zuiderzeecollege (tegenover Pascal, was ooit mavo, Compaen en Zaanlands Oost). Als je toch met de auto komt; verkeersregelaars begeleiden het verkeer naar de parkeerplaatsen aan de Sportlaan in Zaandam (sportvelden).

Alleen voor mindervaliden met een gehandicaptenparkeerkaart zijn er mindervalide plekken. Voor mensen in een rolstoel is er een speciale entree. De school heeft liften.

Geen polsbandje, geen alcohol!!

Regels, regels, regels. Wij houden ons er braaf aan. En dus krijg je als meerderjarige een polsbandje waarmee je alcohol kan bestellen. Zonder bandje geen alcohol.

Online ticket of kaart aan de deur?

Mensen met een online ticket kiezen voor de ene rij, mensen die nog een kaartje moeten kopen de andere rij. Op het laatste moment kan je nog je kaartje online kopen, dus mocht er een rij staan, koop dan via deze weg alsnog je ticket! Je ticket wordt bij binnenkomst gescand, dus hou ‘m bij de hand.

Munten: PIN PIN PIN PIN

Bij binnenkomst kan je direct je munten kopen. Dat kan cash, maar wij prefereren PIN! Bij de foodtrucks kan je zowel met PIN als met cash betalen.

Op de foto met jouw klas?

Tijdens de reünie zal er een professionele fotograaf aanwezig zijn. De foto´s zijn ter plekke te bestellen en af te rekenen. Ze worden thuisgestuurd. Pinbetaling voor deze foto’s is niet mogelijk.

Garderobe

Uiteraard kan jij je jas kwijt. Wij zijn niet aansprakelijk bij diefstal of vermissing, dus hou wat kostbaar is bij je.

Wie ben ik?

Via Facebook vroegen we jou mee te raden. Hier alle filmpjes en de oplossingen!

Zoekt en gij zult vinden?

Om te voorkomen dat je tussen de vele bezoekers jouw klasgenoten moet zoeken, zijn er tijdens de reünie verschillende ruimtes, waar verschillende tijdvakken elkaar kunnen ontmoeten. Uiteraard kun je ook gewoon in de school rondlopen en kijken wie je daar tegenkomt.

Inschrijvingen masterclass: wie het eerst komt..

Schrijf je bij binnenkomst direct in voor een (of twee) masterclasses. Bekijk hier het overzicht van de masterclasses.

Kolfruimte aanwezig

Wil je zaterdag gebruik maken van de kolfruimte, stuur dan een mail naar Nicky via vragen@pascalcollegealumni.nl.

Dit zijn mensen achter de reünie

Geen extern organisatiebureau, deze reünie is in handen van allemaal (oud-)leraren en oud-leerlingen die zich een jaar lang belangeloos hebben ingezet voor dit feest der herkenning! Benieuwd wie het zijn? Klik hier

Wij tellen af naar zaterdag en kijken er ontzettend naar uit om jou te ontmoeten!

Namens de gehele reünie commissie van Pascal College,

Nicky, Neeltje en Robin

Team reünie Pascal College 2018

Pin It on Pinterest